30. kolo
25.03.2012 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Levante UD - CA Osasuna 0:2

Velmi zajímavé utkání se odehrálo na stadionu Levante, kde domácí celek přivítal Osasunu. Jednalo se o souboj v předních pozicích tabulky a lépe z něj vzešla hostující Osasuna, která dokázala v Levante zvítězit 2:0 a dotáhla se tak pouze na bod za svého dnešního soupeře. Oba dva celky však stále bojují o evropské poháry.

Do zápasu vstoupili lépe hosté a úvodní mírný tlak dokázali přetavit ve vedoucí branku. Už v 16. minutě se po dlouhém autu k balónu dostal hostující Raúl Gracía a parádní ranou překonal gólmana Levante - 0:1. Domácí byli tímto rychlým gólem zaskočeni a vzápětí mohli inkasovat podruhé. Střelu Cejudy vytáhl Munua na roh.

Domácí se však dokázali oklepat poměrně rychle a už ve 25. minutě byl v obrovské šanci Koné. Jeho hlavička však skončila těsně nad brankou Osasuny. Ještě před koncem prvního dějství měli domácí možnost srovnat. Minutu před koncem tentokrát hlavičkoval Ghezzal, ale gólman Fernandez jeho pokus se štěstím vytěsnil na roh. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Osasunu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem vyrovnat, ale bohužel pro ně si nevěděli rady se skvěle chytajícím Fernandezem v brance Osasuny. Ten zneškodnil další velikou příležitost v 56. minutě, kdy dokázal chytit nejprve hlavičku Barkera a poté i následnou dorážku Koného. V tomto momentě Fernandez svůj tým podržel a možná se jednalo o nejdůležitější moment zápasu.

Další možnost k vyrovnání měli domácí v 66. minutě. Po povedené kombinaci se do dobré pozice k zakončení dostal znovu Koné, ale i tentokrát byl Fernandez na svém místě a jeho ránu bez problémů přikryl do náruče.

Levante tak nakonec na svou špatnou produktivitu doplatilo a inkasovalo druhý rozhodující gól. V 79. minutě se po skvělé akci prosadil Nino a zvýšil už na 2:0 pro hosty z Osasuny. To už byl pro domácí nedosažitelný náskok a jakoby tak ve zbytku zápasu rezignovali. V závěrečné desetiminutovce už nebylo k vidění nic dalšího a zápas tak skončil vítězstvím Osasuny v poměru 2:0.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ryzskej

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Boj o poháry zvládne lépe Levante.Tip: 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Levante ma lepsi formu a meo by zapas zvladnout... 2:0 nebo 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele