12. kolo
06.11.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Granada CF - Racing Santander 0:0

Bez branek se hrálo také v Granadě. Zde diváci viděli nudnou podívanou a závěrečný hvizd byl pro ně víceméně vysvobozením. Granada i Santander nadále zůstávají v sestupovém ohrožení, lépe je na tom Racing, jenž je o skóre sedmnáctý.

Granada sice měla po devíti minutách první větší šanci zápasu, Ucheho zakončení zlikvidoval brankář Toño. Je to těžko uvěřitelné, ale byl to jediný moment v prvním poločase, ve kterém musel jeden z brankářů zasahovat.

Věci se mírně zlepšily ve druhém poločase a o šanci se znovu postarali domácí, konkrétně Geijo, z přibližně šesti metrů ale hlavičkoval nad. Dlouho to trvalo Racingu, než si také vypracoval jakousi šanci, když už se tak stalo v podání Tziolise, zasáhl brankář Roberto. Za chvíli se dostal k hlavičce nový muž na hřišti Odion, jenže Toño svůj tým podržel.

Brankář hostujícího Santanderu začal být čím dál vytíženější. Čtrnáct minut před koncem kontroloval volej Goméze a o osm minut později vychytal i Geija. V utkání nakonec branka doopravdy nepadla a konečná remíza 0:0 netěší ani jeden tým. Granada zůstala na sestupové příčce, Santander je se stejným počtem bodů sedmnáctý

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele