6. kolo
25.09.2011 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Granada CF - CA Osasuna 1:1

Nováček z Granady dokázal v rámci 6. kola podruhé v sezóně bodovat. Na domácím hřišti remizoval s Osasunou 1:1 po vyrovnaném průběhu. Granada má tak po pěti odehraných zápasech na svém kontě čtyři body a dá se předpokládat, že bude bojovat o záchranu. Osasuna má o dva body více a drží si dvanáctou pozici.

Remízu pro domácí zachránil ve druhém poločase povedenou ranou Fran Rico. Utkání patřilo spíše k těm kvalitativně podprůměrným a diváci na stadionu v Granadě e spíše nudili. Hosté se ujali vede po osmadvaceti minutách hry, když Pape Diakhaté dokázal využít zaváhání Raúla Garcíi a uvrhl tak hostující fanoušky do extáze.

Domácí se snažili vytvářet šance po celý zápas, ale většina její snahy končila před pokutovým územím Osasuny. Kromě gólu Rica si Granada za celé utkání prakticky nevytvořila další vážnější příležitost. Velikou šanci na vedení měli hosté 25 minut před koncem zápasu, kdy se uvolnil Uche a svou střelu poslal do tyče branky domácích.

Granada dokázala ve třetím zápase porazit na domácím hřišti Villarreal a tehdy předvedla parádní zodpovědný výkon. Ten od té doby nedokázala zopakovat a proti Osasuně mohla být ráda za bod. Hosté měli totiž i další příležitosti. V jedné z nich se ocitl Dani Benitez, ale jeho střela nebyla příliš razantní a gólman Andrés Fernandez ji zlikvidoval.

Po špatné první půli tak provedla Granada dvojí střídání už v prvním dějství a její hra se také zvedla. Na plac přišli Romero a Geijo. I přes zlepšený herní projev si ale domácí nevytvářeli šance a spíše bránili nebezpečnější nájezdy Osasuny.

V samém závěru utkání ještě mohli hosté strhnout vedení na svou stranu, ale to by pomezní rozhodčí nesměl mávnout ofsajd Ibrahima Baldeho, který podle opakovaného záběru nebyl. Ve velmi neatraktivním duelu tak nakonec padly dvě náhodné branky a zápas skončil remízou 1:1.

Autor: Adam Tkadlec / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele