33. kolo
11.04.2012 20:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Granada CF - Athletic Bilbao 2:2

Ve středečním zápase 33. kola La Ligy došlo k menšímu překvapení, když Athletic nedokázal porazit domácí Granadu a pouze s ní remizoval 2:2. Baskický tým si tak komplikuje cestu do Evropské ligy, neboť je až devátý a na šesté místo ztrácí 4 body. Granada je na 16. příčce a na sestupovou zónu má náskok osmi bodů.

Zápas začal velice zostra, když se domácí dostali do vedení už v druhé minutě. V pokutovém území se k míči dostal Jaime Romero Gómez a dobře mířenou střelou překonal brankáře Gorku Iraizoze.

Hrdina zápasu se ale ve 38. minutě nechal vyloučit přímou červenou kartou, když v pokutovém území poslal k zemi Andoniho Iraolu.

Byla odpískáná penalta a k té se postavil kdo jiný, než nejlepší střelec týmu Fernando Llorente. Ten ale tentokrát své střelecké umění nepotvrdil, míč poslal vysoko nad břevno, a zahodil tak velkou šanci na vyrovnání.

Athletic se snažil o vyrovnání ještě před koncem prvního poločasu, ale Susaetův roh dokázal brankář Júlio César chytit a následující záložníkova střela letěla nad břevno.

Granadský brankář si poradil i s Muniainovou střelou ze začátku druhé půle a místo vyrovnání se domácí dostali v 74. minutě do dvoubrankového vedení. Carlos Martins v bleskové akci přihrával na Alexandra Geija, který poslal míč do spodního růžku brány.

Hosté se ale nevzdali a v závěru zápasu ještě dokázali srovnat. V 81. minutě nejprve Llorente napravil své penaltové zaváhání, když hlavičkou zblízka snížil na jednogólový rozdíl, a Susaeta poté přesnou střelou rozradostnil hrstku baskických příznivců, kteří nakonec oslavovali alespoň bod.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2(Llorente,Susaeta)

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao vyhraje 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele