34. kolo
16.04.2012 21:00 CET
5 : 1
(1:1)

Reportáž

Getafe CF - Sevilla FC 5:1

V tradiční pondělní dohrávce přivítalo Getafe na domácí půdě Sevillu a v případě vítězství se mohlo na svého soupeře v tabulce dotáhnout. To se domácím povedlo a po dobrém výkonu a vysoké výhře 5:1 má nyní Getafe na kontě podobně jako Sevilla pětačtyřicet bodů. Na pohárovou šestou příčku ztrácejí oba celky nyní pouze bod.

Domácí Getafe bylo lepším týmem od samého začátku a hosté se nemohli po celé utkání dostat do tempa a přistoupili plně na hru domácích. Nakonec z toho byl debakl v podobě výsledku 5:1. První šanci ke vstřelení gólu mělo Getafe už po deseti minutách hry, ale v této situaci ještě Miku pálil nad branku Sevilly.

I přes úvodní tlak domácích skórovali první hosté, ale bohužel pro ně to byl jediný gól v celém zápase. V 19. minutě nacentroval před branku Trochowski a Álvaro Negredo povedenou střelou přes hlavu otevřel skóre. Domácím se podařilo vyrovnat ve 35. minutě. Po rohovém kopu se k balónu dostal Miguel Torres a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Za stavu 1:1 se také odcházelo do kabin.

Druhý poločas byl o poznání zajímavější a s jedním podstatným rozdílem. Hráli v něm pouze domácí fotbalisté a hosté jakoby nastoupili do druhého dějství v polospánku. Už ve 49. minutě přišel vedoucí gól Getafe. Po skvělé individuální akci a povedené ráně se prosadil Mehdi Lacen, který poslal domácí do vedení 2:1.

Gólovou smršť domácí spustili mezi přibližně v polovině druhého poločasu. V 63. minutě zvyšoval na 3:1 Miku, který dostal dobrý pas od Pedra Ríose a neměl problém poslat svůj tým do dvoubrankového vedení. Obrana hostí se totálně rozpadla a o dalších pár minut později přišel čtvrtý gól v jejich síti. Mane našel svým centrem před brankou Ríose a ten se tentokrát z role asistenta dostal do role zakončovatele - 4:1.

O další dvě minuty později přidalo Getafe další gól a zadělalo tak na pořádný debakl. V akci byl znovu Pedro Ríos, který už podruhé sám obehrál dva protihráče a skvělou přihrávkou našel znovu Mikua, který tentokrát umístěnou střelou k tyči zvýšil už na 5:1.

V závěru utkání už domácí pouze kontrolovali hru a kromě několika střídání nic zajímavějšího k vidění nebylo. Poslední šanci mělo Getafe v nastaveném čase, ale střídající Guiza nedokázal zakončit včas. Utkání tak po tragickém výkonu hostujících fotbalistů skončilo vysokým vítězstvím Getafe v poměru 5:1.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je v každém zápase strašně nepředvítatelná

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi ťažky zapas pre Sevillu ktory vyhra 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla :

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele