6. kolo
26.09.2011 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Betis 1:0

Betis na závěr kola prohrál na půdě Getafe nejtěsnějším rozdílem 0:1 a ztratil tak svoji stoprocentní bilanci, kterou držel jako poslední tým Primera División. I tak zůstali hosté na čele tabulky.

Getafe do pondělního zápasu získalo jediný bod, což je ze čtyř odehraných zápasů bídná bilance. Proti Betisu ale domácí začali aktivně a Pedro Leon povedeným přímým kopem brzy donutil brankáře Goitiu k ostrému zákroku. Po půlhodině hry se už diváci radovali. Na Valerův centr si naběhl Castro a usměrnil míč do sítě.

Vedoucí branka domácí tým navnadila a po zbytek poločasu byl lepší než soupeř. Z územní převahy už vzešla jediná šance, Leona opět vychytal pozorný Goitia. Betis se probral až po přestávce a obrana Getafe se rázem potila. Montero a Molina zahrozili střelami vedle, střelu Pereiry pak musel skvělým zákrokem zlikvidovat Moya.

Hosté si začali víc věřit a dál tlačili. Santa Cruz chtěl navázat na dvougólové představení z minulého kola, jenže dnes se mu tolik nedařilo, Moya v závěru vychytal jeho tvrdou střelu i hlavičku zblízka. Poslední hrozbu pro Getafe znamenala dalekonosná rána Etxebarriy, Moya opět zasáhl. Domácí ještě málem vedení zvýšili, Miku ale ve vyložené šanci selhal.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
paver

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Barca si počká

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Getafe 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Langi

těžko říct jak dlouho se Betis udrží na výsluní...každopádně kurs na 2 je víc než lákavý

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

JOoooooooooooooo já to věděl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele