4. kolo
18.09.2011 12:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Rayo Vallecano 0:1

Rayo Vallecano si připsalo svou první výhru v sezoně, když zvítězilo na půdě Getafe 1:0. Domácí zároveň ještě neprohráli a nováček soutěže tak je na skvělé sedmé příčce, zatímco Getafe je s jediným bodem sedmnácté. Madridské derby, které by si zasloužilo spíše remízový výsledek, rozhodl už ve čtvrté minutě jediným gólem Michu.

Rozhodující okamžik zápasu přišel už ve čtvrté minutě. Rohový kop z levé strany si vzal na starost Piti, míč na přední tyči prodloužil Botelho a nikým neobsazený Michu hlavou nedal Moyovi žádnou šanci zasáhnout. V osmé minutě to mohlo být 0:2, jenže Pitiho samostatný nájezd zastavil hlavní arbitr nesprávně odpískaným ofsajdem.

V závěru nikterak zajímavé první půle měli ještě dvě dobré možnosti domácí, hlavička Valery ovšem skončila vedle, střela Leona zase nad brankou. Do druhého dějství lépe vstoupilo Getafe, které si zásluhou Guizy dokonce vypracovalo velkou gólovou příležitost, jenže mistr Evropy z roku 2008 gól nedal.

Rozhodnout mohl hostující Movilla, ovšem tváří v tvář Moyovi neuspěl. V poslední desetiminutovce Getafe přidalo, dvakrát pálil Guiza, jednou Leon, pokaždé však byl na místě pozorný Gimenez. A když v nastaveném čase nedokázal Michu vtěsnat svou další hlavičku mezi tři tyče, skončilo utkání možná trochu překvapivým výsledkem 0:1.

Domácím zůstává na kontě jediný bod za jednu remízu, sedmnácté místo asi nejlépe poukazuje na současnou sílu týmu. Rayo ještě neprohrálo, ke dvěma remízám přidalo první tříbodový zisk a je sedmé.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele