10. kolo
26.10.2011 20:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - CA Osasuna 2:2

Zajímavý zápas viděli diváci v Madridu. Domácí Getafe přivítalo v rámci 10. kola Osasunu a oba celky předvedly velmi kvalitní podívanou. Zápas nakonec skončil zaslouženou remízou 2:2 a dělbou bodů. Getafe si tak polepšilo na sedm bodů, ale stále se nachází v dolních patrech tabulky. Osasune je s jedenácti body v klidném středu na desátém místě.

Hosté vlétli do zápasu jako uragán a už po osmi minutách hry se poprvé měnilo skóre. Raúl García poslal před branku Getafe přesný centr a Ibrahim Balde se hlavou nemýlil - 0:1. Na domácí straně byl v prvním poločase aktivní zejména útočník Diego Castro, který se dostal do dvou solidních příležitostí, ale pokaždé mu v zakončení něco chybělo.

Co se nepovedlo Castrovi, povedlo se Lacenovi. Ten se ve 32. minutě parádně uvolnil přes jednoho z bránících hráčů Osasuny a tvrdou ránou pořádně protáhl gólmana Fernandéze v brance hostujícího celku. V nadějné pozici se ještě v závěru poločasu ocitl Juan Valera, ale rozhodčí mu odmával ofsajd a do kabin se tak šlo za příznivého stavu pro hosty z Pamplony.

Ve druhém poločase se obraz hry výrazně zvedl a také začaly padat další góly. V 62. minutě se domácí dočkali vyrovnání a trefil se bývalý reprezentační útočník Španělska Daniel Guiza. Nerozhodný stav příliš dlouho nevydržel. O čtyři minuty později znovu nahrával Raúl García a na konci akce byl znovu Ibrahim Balde, který vstřelil svůj druhý gól v zápase a poslal Osasunu znovu do vedení.

Po tomto gólu se Osasuna začala soustředit více na defenzívu a dlouhou dobu nepouštěla domácí k žádné příležitosti. Sama si také nic nevypracovala, ale pasivita se jí nakonec nevyplatila. V 77. minutě nacentroval před branku Miguel Torres a Guiza parádní hlavičkou přidal také svůj druhý gól v zápase a srovnal na 2:2.

V závěru zápasu se ještě jednou střelou prezentoval Balde, ale napotřetí jeho pokus nemířil mezi tři tyče. V nastaveném čase zahrozil ještě nepřesnou hlavičkou Miku, ale nic zajímavého se už neudálo a oba celky tak získaly po bodu za remízu 2:2.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele