18. kolo
08.01.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Trend pokračuje: Getafe se rozešlo bez branek s Bilbaem

Brankově chudé sedmnácté kolo Primera División nám znovu potvrdilo svůj trend, další bezbrankový výsledek se zrodil na stadionu Alfonsa Pereze, kde si domácí Getafe podělilo body s Athleticem. Oba celky tak zůstávají v rozmezí tří bodů natěsnány ve středu tabulky.

Getafe uzavřelo podzimní část sezóny dvěma výhrami a ve stejném duchu začalo i proti silnému Athleticu. Již po třech minutách se v pokutovém území protlačil k hlavičce Miku, Iraizozas ovšem předvedl parádní reflex a uchránil pro svůj tým čisté konto. To na druhé straně se strážce tří tyčí nemusel ani namáhat. Muniain vyslal ke zteči kapitána Iraolu, ten však z vápna branku netrefil.

To bylo z chudého prvního poločasu vše, mnozí tak upínali naději k poločasové přestávce a nutno podotknout, že byli oběma protagonisty částečně vyslyšeni. Po obrátce skutečně hra obou celků znatelně ožila, brankové příležitosti ovšem dlouho nepřibývaly.

Vše se změnilo až s příchodem posledních patnácti minut. Doslova před nosem měl branku Susaeta, jeho střela z úhlu ale postrádala to nejhlavnější - přesnost. A v 79. minutě přišla obrovská šance i na opačné straně. Valera poslal do vápna nadýchaný centr, na který si naskočil kdo jiný než Miku, ani napodruhé však nedokázal svou hlavičku nasměrovat do sítě, tentokráte se mu do cesty pro změnu postavilo břevno. V samém závěru měl každý celek ještě jednu možnost, Aurtenexte, ani střídající Gavilán však podobně jako jejich spoluhráči neuspěli.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele