7. kolo
02.10.2011 22:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Real přejel venku Espanyol

Real Madrid neponechal nic náhodě a zvítězil na hřišti Espanyolu v Barceloně v poměru 4:0. Hattrick zaznamenal "Pipita" Higuaín, skóre uzavřel brankově debutující Callejón. Výsledek neodpovídá dění na hřišti, domácí byli častokrát velice vyrovnaným soupeřem.

Real neztrácí stopu ode dneška vedoucí Barcelony a zaostává o pouhý bod. Přispělo k tomu i jasné vítězství v 7.kole na půdě Espanyolu. Bílý balet tak prodloužil serii výher s nulou na gólovém účtě už na šest, čímž se dostal na třetí místo za Barcelonu a Levante. "Pericos" zůstávají na 13.místě.

Domácí nastoupili s jedinou změnou, Romaric nahradil v základu slovenského reprezentanta Weisse. Hostující trenér Mourinho postavil místo Varaneho Albiola a na místo Khediry naskočil od začátku Lass.

Lépe začali hosté - dalekonosnou bombu Ronalda vytěsnil gólman Álvarez na tyč. Za domácí střílel nad Sergio García. Zápas měl tempo, hosté si udržovali mírnou převahu. V 15.minutě však málem překvapil Casillase z půli hřiště Romaric, míč jen olízl tyč. Takřka z protiútoku trestal Real, Kaká rozjel akci, Ronaldo posunul na Higuaína a ten prostřelil Álvareze.

Espanyol odpovídal přihrávkou Verdúa na agilního Romarice, ale Casillas včas vyběhl. Další tutovku měl zase Real, Xabiho přímý kop tečoval do brankáře domácích Higuaín a Kaká z dorážky minul. V následujícím čase se neujaly pokusy Verdúa, Lasse a Marcela. V závěru první půle se vytáhl Casilla, který postupně zneškodnil střely Thievyho, Garcíi a Márqueze.

Druhé dějství začalo zvolna, až v 56.minutě minul v šanci po přihrávce Garcíi levačkou Romaric. Z mírné převahy domácích vzešel v 66.minutě druhý gól Realu, poté co Arbeloa dlouhou přihrávkou našel Higuaína a ten pohotově napálil křižnou střelou míč do šibenice.

Šanci měl křižnou střelou i Ronaldo, ale neskóroval, stejně jako střídající Weiss po akci Didace nebo z voleje pálící Marcelo. V 82.minutě se blýskl další střídající Callejón, který využil přihrávky z protiútoku, kterou mu adresoval Ronaldo a zvýšil už na 3:0. Casillas o moment později vychytal Garcíu.

Výsledek a svůj hattrick uzavřel v 89.minutě po zpětné přihrávce a hrubici Morena opět Higuaín. Real uštědřil svému sokovi příliš krutou porážku a udělil mu lekci z efektivity.

Autor: Jaroslav Smrž / marca.es

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Espanyol Barcelona 1 - 4 Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 2xCR7

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
vocasisko

0:10, Espanyol vždycky věděl, co je to národní hrdost

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
lampard11

0:4 2 ronaldo,Ozil,Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý gól byl parádní, jinak mladý Weiss se docela snažil.

Reagovat
Ebola SVK

ved to...ked chce vie....problém je že väčšinou ho to nezaujíma ( teda ak nemá zrovna loptu na nohe, lebo ak ju stratí.....stratí aj záujem)

Reagovat
smazaný uživatel

proč nechytal kameni?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele