7. kolo
01.10.2011 18:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - RCD Mallorca 2:2

Divoký zápas v Pamploně vítěze nenašel. Mallorca se sice dostala zásluhou proměněné penalty Hemada do vedení, domácí ale výsledek zásluhou Garcíi otočili. Dělbu bodů zajistil v závěru z pokutového kopu opět Hemad.

Mallorca přijela do Pamplony na konci poněkud turbulentního týdne, v jehož průběhu rezignoval dosavadní kouč ostrovního celku Michael Laudrup. Než vedení celku z baleárských ostrovů najde náhradu, tak se na lavičku posadil dosavadní asistent Miguel Angel Nadal. Lepší vstup do utkání však měli domácí. Dobrou příležitost měl Lamah, skvěle reagujícího Aouateho ale nepřekonal.

Ve 34. minutě potom Flaňo v pokutovém území zbytečně fauloval Hemada a sudí Carballo nařídil pokutový kop. K němu se postavil sám postižený a tvrdou ranou doprostřed branky poslal svůj tým do vedení - 0:1. Pro Hemada šlo o první zásah v Primera División, a to ještě mladý Izraelec neřekl v dnešním zápase poslední slovo. Těsně před odchodem do kabin ale hostující obrana pozapomněla na Garcíu, a ten hlavou srovnal na 1:1.

I po obrátce se pokračoval stejný obraz hry. Hosté byli aktivnější, hráli s míčem na svých kopačkách, byla to ovšem Osasuna, kdo opět udeřil. Neuvěřitelné se stalo skutečností. Rohový kop rozehrál Cedujo, na centr si vyskočil nikým nehlídaný García a podruhé překonal bezmocného Aouateho - 2:1. Domácí poté pohodlně kontrolovali hru, když se ještě v 72. minutě nechal hloupě vyloučit Nsue, zdálo se, že je o vítězi rozhodnuto.

Opak byl ale pravdou. Mallorca se i v deseti semkla a nechtěla se vzdát bez boje. Jedenáct minut před koncem srazil Lamah ve vápně Alfara a na světě byla další penalta. Zodpovědnost vzal na sebe opět Hemad a stejně jako při prvním pokusu, tak i tady s přehledem vyzrál na Fernándeze a srovnal na 2:2. Ve zbývajícím čase už se nic zajímavého nestalo, a tak se oba soupeři rozešli smírně.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele