11. kolo
30.10.2011 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

CA Osasuna - Levante UD 2:0

Jízda Levante pravděpodobně právě skončila. Letošní neporanitelnost valencijského klubu uťalo dnešní utkání na půdě Osasuny, která zvítězila zaslouženě 2:0. Domácí byli mírně lepší a krátce před přestávkou vstřelili dva slepené góly, o které se postarali Cejudo a Nino. Levante pak více než půl hodiny hrálo přesilovou hru, přesto se na odpověď nezmohlo a propadlo se na třetí místo. Osasuna si zatím počíná nad očekávání dobře, po důležité výhře je sedmá.

V úvodu utkání to přitom pro hosty nevypadalo vůbec špatně, když se během prvních pěti minut do dobrých šancí dostali Barkero a Juanlu, ovšem v obou případech bezpečně zasáhl gólman Fernández. Poté branku netrefil Cejudo, ovšem největší šance Levante v celém zápase přišla ve čtrnácté minutě, kdy se Koné proháčkoval až do šestnáctky, tváří v tvář Fernándezovi ale selhal a poslal míč mimo tři tyče.

Po několika dalších méně nebezpečných pokusech konečně přišla první branka a balón ze své sítě lovil k nadšení domácích příznivců hostující Munúa. Cejudo si ve čtyřicáté minutě našel odražený míč, potáhl si ho do středu a levačkou vypálil, tečovaná střela pak překvapila gólmana Levante a zastavila se až v brance. A už za další čtyři minuty vedla Osasuna o dvě branky, Baldé se snažil obejít Munúa, ten ho srazil k zemi a na dobíhajícího Nina čekala odkrytá brána.

Okamžitě po návratu ze šaten mohl Nino přidat další gól, tentokrát si ale na Munúa nepřišel. V devětapadesáté minutě se duel přecijen trochu zdramatizoval, do té doby skvěle hrající Cejudo si totiž nechal udělit druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy. Prakticky hned poté měl gólovku na noze Barkero, jenže hráči Levante dnes prostě neměli svůj den.

Do závěrečného hvizdu se už toho příliš zajímavého neudálo, a tak Osasuna zdolala Levante 2:0. To znamená jediné, lídr Primera División se poprvé v sezoně jmenuje Real Madrid. Před Levante se dostala také Barcelona, uvidíme, jestli propad tohoto klubu bude pokračovat i v příštím kole, kdy doma přivítá Valencii.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že dráha Levante bez porážky ještě neskončí, ale bude se dělit 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych ještě zkusil čistou dva v krásném kurzy 3,1 , přece jen má Levante solidní obranu, která si poradila i s Realem a po Barceloně vevodí statistikám neinkasovaných gólu a do předu to taky nění tak zlé takže bych spíš dal tu 2

Reagovat
smazaný uživatel

Levante mi zatim vyhralo dost tiketu už mam vsazené 02 uvidime tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna doma 2-2-0, dám plichtu 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele