29. kolo
20.03.2012 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Getafe CF 0:0

První zápas vloženého kola španělské Primera Division obstaraly celky Osasuny a Getafe. Zároveň se jednalo o zápas nejméně atraktivní, protože diváci na stadionu v Osasuně neviděli jediný gól. Utkání tak skončilo 0:0, což byl zisk spíše pro hosty.

V tabulce si tak Osasuna polepšila o bod na rovných čtyřicet a stále je zapojena do boje o pohárové příčky, ale k tomuto zápasu si může zaškrtnout kolonku ztráta. Getafe si díky bodu polepšilo na šestatřicet bodů a drží se v klidném středu tabulky.

Šance v prvním dějství nestojí skoro za zmínku. Za celý poločas šla na branku pouze jediná střela z kopačky domácího Lamaha a s tou si bez problémů poradil gólman Getafe Moyá. Všechny ostatní nájezdy obou celků skončily buď před pokutovým územím svého soupeře, a nebo velmi nepřesnou střelou.

K vidění tak byl hlavně boj ve středu hřiště o každý balón a převážně taktická bitva, ve které se oba celky soustředily spíše na obranu. Po nevýrazných výkonech obou celků se tak šlo do kabin po pětačtyřiceti minutách za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se hrál podobný fotbal jako v tom prvním a šance přicházely pouze ojediněle. V jedné z nich se v 51. minutě zápasu znovu ocitl útočník domácích Lamah, ale z vyložené pozice napálil pouze střed branky, kde stál připravený Moyá.

Také poslední střelu na branku obstarali domácí. Chvíli před koncem hrací doby si García vyměnil balón se střídajícím Lekičem a první jmenovaný ranou z hranice pokutového území pořádně protáhl připraveného Moyu. Žádnou další šanci si ani jeden z celků nevytvořil a utkání tak po nudném průběhu skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele