26. kolo
02.03.2011 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Levante UD 1:1

Na stadionu Anoeta byl k vidění souboj celků náležících spíše do středu tabulky, v němž se Real Sociedad smírně rozešel s Levante. Branky v tomto utkání padaly až po přestávce, na trefu domácího Zurutuzy dokázal odpovědět Del Horno.

Domácí měli lepší start a také první šanci, když po rohovém kopu Griezmanna pálil nad branku Aranburu. Štěstí zkusil o pár minut z podobné pozice jeho spoluhráč Estrada, ani on ale svůj projektil mezi tři tyče nevměstnal. Real Sociedad měl každopádně navrch a s jeho rychlým napadáním měli hosté značné problémy. Moc šancí ale k vidění nebylo, do poločasu střílel na domácí straně z dálky Rivas a podobnou mincí odpověděl na druhé straně levantský Juanlu.

Po změně stran převaha domácího celku neustávala a v 53. minutě měl průběh hry logické vyústění. Aktivní Aranburu vysunul povedenou přihrávkou Zurutuzu, který z rohu pokutového území zamířil přesně a přivedl dvacet tisíc fanoušků do varu - 1:0.

Real se pak ovšem trochu zatáhl a Levante toho využilo. Jeho odpověď sice nebyla okamžitá, protože Montero pár minut po úvodní brance zápasu pálil zblízka vedle, vyrovnání se ale přece jen hostující celek dočkal. V 77. minutě dostal trochu prostoru Del Horno a levačkou vykouzlil parádní střelu, čímž vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza 1:1 se přímo nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim jasny rostrel 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele