2. kolo
12.09.2010 17:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Getafe CF - Levante UD 4:1

Fotbalisté Getafe se dostali po porážce na Espanyolu opět na vítěznou vlnu. V nedělním podvečeru si hladce poradili s Levante 4:1 a před čtvrtečním úvodním zápasem skupin Evropské ligy se tak dostali do psychické pohody. Levante naopak podruhé prohrálo stejným výsledkem a pohodlně se usadilo na dně tabulky.

Po porážce 1:4 se Sevillou se Levante netajilo svými cíli odvézt si z madridského předměstí nějaký ten bodík. Jakékoli plány na dobrý výsledek však vzaly rychle za své. Domácí totiž udeřili hned z první vážnější akce. V páté minutě si totiž na centr Pareja ideálně naskočil na zadní tyči Gavilan a poprvé překonal brankáře Munuu. Sotva se hosté vzpamatovali z prvního šoku, vzápětí přišel druhý. Ve vápně dostal k zakončení příliš mnoho prostoru Colunga a svou levačkou poslal míč přesně k tyči.

Studená sprcha se ovšem záhy změnila ve vlažnou. Levante totiž využilo ke vstřelení branky hned svou první střelu. Jorda dostal na hranici vápna dostatek prostoru a chytrým lobem vyzrál na Ustariho. Bylo to ovšem pouze chvilkové vzepjetí. Hostům vázla rozehrávka, dopředu se dostávali jen sporadicky a sami se ocitali pod poměrně ostrým tlakem soupeře. Třetí gól visel doslova na vlásku, jenže Manu del Moral sám před hostující brankou trefil pouze tyč.

Na další branky si tak domácí příznivci ještě musel chvilku počkat. Zkraje druhé půle se ještě Munua vytáhl proti šancím Morala a Pareja, třetímu gólu ve své síti přesto nezabránil. V nastaveném čase totiž napřáhl k parádní ráně z pětadvaceti metrů Gavilan a svou druhou trefou v zápase uklidnil své spoluhráče. Bonbonek v podobě čtvrté branky pak přichystal početné návštěvě střídající Arizmendi, který nadvakrát protlačil míč za Munuu.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele