28. kolo
13.03.2011 17:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

CA Osasuna - Racing Santander 3:1

Osasuna zaznamenala důležitou záchranářskou výhru, když v přímém souboji porazila další ohrožený tým Santander a přeskočila ho v tabulce. Domácí čekali na výhru nad dnešním soupeřem před pět let.

Svěřenci trenéra Mendilibara byli povzbuzeni výhrou v Malaze v minulém kole a k dalšímu utkání nastoupili s chutí. Osasuna se tlačila do útoku a snaha se jí brzy vyplatila. Běžela dvacátá minuty, když dlouhý nákop Camunase sklepl Cejudo k Solovi, který se zblízka trefil přesně.

Úspěšný střelec byl v centru dění i o čtyři minuty později. Solu v pokutovém území nedovoleně bránil Fernandez a následnou penaltu neměl problém proměnit v dvoubrankové vedení Nekounam. Domácí až do přestávky kontrolovali hru a soupeře nepustili do jediné vážnější šance.

Osasuna navíc krátce po změně stran přidala třetí gól. Soriano střílel do odkryté brány poté, co spoluhráči rozhodili obranu soupeře. Vzápětí se sice individuálně prosadil santanderský Rosenberg, na víc se už ale hosté nezmohli. Nepomohlo jim ani vyloučení Soriana po dvou žlutých kartách.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele