18. kolo
09.01.2011 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Getafe CF 0:0

Famózní Jordi Codina a brankové konstrukce byly dnes proti tříbodovému zisku Osasuny, která měla v zápase s Getafe navrch a sahala po důležitém vítězství, kterého nakonec i díky v úvodní části zmiňovaným okolnostem nedocílila. Getafe si pak z navarrské fotbalové bašty odváží velmi cenný bod.

Mužstva si stejně jako body svorně rozdělili i aktivitu v jednotlivých poločasech. Zatímco první dějství patřilo spíše hostům, v tom druhém byli svěřenci José Antonia Camacha mnohem aktivnější a několikrát sahali po první brance.

První dvacetiminutovka byla ve znamení velkého náporu v bílém hrajícího Getafe, které mělo prostřednictvím Manu del Morala první vážnější příležitost utkání, kterou naštěstí pro domácí červeno-černé barvy vyřešil skvělým zákrokem Ricardo. Brankář domácích měl následně štěstí, že se Gavilanova gólová střela nevešla mezi tři tyče.

Osasuna se probudila sedm minut před přestávkou, ale Krisztiana Vadocze vychytal skvělý Codina, jehož oponent na druhé straně krátce nato zlikvidoval šanci Daniela Pareja. Skvělým zákrokem proti tutovce Arizmendiho pak zabránil Getafe ve šťastnějším odchodu do kabin.

Po obrátce se hra Osasuny zlepšila a již v dvaapadesáté minutě mohl otevřít skóre Juanfran, který však poslal svou střelu z vyložené pozice nad branku. Minutu nato se dostal do identické pozice, jeho počínání bylo ovšem stejné - přestřelil. Krátce před hodinou hry měl gól na kopačce Javi Camuñas, jeho rána však skončila v rukavicích Codiny. Na druhé straně měl o tři minuty šanci Arizmendi, ale jeho hlavička se do branky taktéž nevešla.

S přibývajícím časem se hra domácích zlepšovala, ale největší šanci si paradoxně vytvořilo Getafe, které nastřelilo tyč. Břevno zazvonilo i za zády Codiny, ale branka nepadla celkově žádná. Osasuna se tak i nadále pohybuje nebezpečně blízko sestupové zóně, Getafe má stejně bodů jako šesté Atlético Madrid.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele