25. kolo
08.03.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Racing Santander 0:0

Na stadionu Mestalla tentokrát branka nepadla. Domácí Valencia nebyla v zápase lepším týmem, ale několikrát jí podržel brankář Moya. V závěru utkání byl vyloučen obránce David Navarro.

Netopýři začali lépe a v prvním poločase měli několik stoprocentních příležitostí na skórování. Tu první měl David Villa, jenž po kolmé přihrávce zblízka nedokázal překonat brankáře Coltortiho. David Villa byl i ústřední postavou dalšího "gólového" okamžiku, po zaváhání hostující obrany se k němu dostal míči a po jeho střele zazvonila pravá tyč Colcortiho branky. Pozadu nezůstal ve spalování šancí ani mladíček Mata, který z dobré pozice branku minul, měl přitom ještě možnost přihrát lépe postavenému Villovi. Valencia své šance nevyužila a v závěru prvního poločasu mohla inkasovat, talentovaný Canales prošel obranou domácích a ve stoprocentní šanci ho zastavil dobrým zákrokem Moya.

Podobně jak Santander zakončil první dějství, tak otevřel i to druhé, tedy velkou šancí, při které musel prokázat kvality Moya. Brankář Valencie tentokrát zlikvidoval pokus Arany. O další rozruch se postaral opět Canales, mladičký ofenzivní záložník tentokrát pálil nad.

Valencii držel nad vodou výtečný Moya, který znovu předvedl parádní zákrok po střele Tchitého. Tři minuty před koncem byl celkem přísně vyloučen David Navarro a Santanderu se v závěru naskytla možnost přesilové hry. Canales byl opět blízko vstřelení branky, sám před Moyou ale nedokázal usměrnit míč do sítě. Valencia tak mohla být nakonec ráda za remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele