23. kolo
22.02.2010 21:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Getafe CF 2:1

Dvě branky Davida Villy zajistily fotbalistům Valencie cenné vítězství nad Getafe v poměru 2:1. Hosté se sice ve druhé půli dotáhli na rozdíl jediného gólu, nic víc se už ale nestalo.

Jednalo se o střet dvou celků, které neprocházejí zrovna příznivým obdobím. Valencia před tímto kláním z posledních čtyř zápasů vyhrála jen jediný, Getafe se z tříbodového zisku radovalo jen jednou z posledních šesti utkání. Valencia navíc hraje poslední duely bez několika obránců. Chybí mimo jiné i Saltor, Navarro nebo Mathieu. Domácím to ale přesto nijak nevadilo, hra se odehrávala převážně na druhém konci hřiště.

Poprvé prověřil pozornost nevýrazného gólmana Codiny už v desáté minutě nebezpečný Dominguez. Viník remízy z minulého kola proti Almerii (2:2) poté málem spáchal další hrubici. Tentokrát naprosto špatně vyběhl proti rohovému kopu Alexise, míč byl naštěstí pro hosty tečován mimo.

Hosté zahrozili až slabou střelou Manua, za necelou minutu se už skóre měnilo. Jenže na opačné straně. Ve velkém zmatku před Codinou se nejlépe zorientoval David Villa a hostitelé vedli 1:0. Druhý gól Valencie vznikl po obrovské chybě záložníka Pareja. Tomu uzmul míč Silva, předložil ho Villovi, a ten podruhé vyzrál na Codinu. Komplikaci pohodového vítězství způsobilo vyloučení Alexise. O chvíli později ještě Albis vypracoval kontaktní gól pro Manua, víc už ale Getafe nestihlo.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele