8. kolo
25.10.2009 19:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Valencia CF 0:3

Valencia bez větších potíží přejela Almeríi a posunula se na čtvrtou příčku tabulky před zaváhavší Deportivo La Coruňa. Režisérem vysokého vítězství byl v letošní sezóně exklusivní výkony podávající Pablo Hernandéz, který nejprve vybídl k otevření skóre Davida Villu, a posléze se ukázal chytrým dalekonosným lobem za brankáře Estebana, který musel v průběhu druhého dějství nahradit vykartovaného Diega Alvése.

Valencia začala vlažně a užuž to vypadalo, že se neoklepala z překvapivé remízy proti pražské Slávii. Jenže opak byl pravdou, postupem času se začala hostující jedenáctka rozehrávat a domácí se dostali z lehké ofenzívy do hlubokého bránění se.

První brankovou příležitost měl na kopačce domácí Modeste Mbami, jenž nevyužil mírného zaváhání Césara. Následně prokázal své schopnosti Diego Alvés, když dobře zasáhl proti Matovi. První poločas však nenabídl kdovíjak atraktivní podívanou, obě mužstva nemohla najít to správné tempo a recept na obranu svého soka.

Po obrátce se obraz hry nezměnil, ale naštěstí přišly branky. V třiapadesáté minutě se Netopýři blýskli skvělou kombinací, která měla za následek první branku utkání. Na začátku stál Albelda, který parádní kolmicí našel Pabla Hernandéze, jenž pronikl pokutovým územím a přes skluzujícího obránce vyslal lahůdkový centr na Davida Villu, který se v podobných situacích málokdy mýlí.

Pohroma pro domácí naděje přišla před hodinou hry, když byl vyloučen Diego Alvés za faul na unikajícího Pabla Hernandéze. Do branky musel Esteban, kterého o několik minut později náležitě přivítal klíčový muž valencijské ofenzívy Pablo Hernandéz, jenž parádním dalekonosným lobem přehodil vyběhnuvšího brankáře a zvýšil skóre na z pohledu Valencie pohodových 2:0.

V závěru utkání nakonec upravil skóre pěknou technickou ranou španělský reprezentační ofenzivní záložník Juan Mata. To byla tečka za tímto utkáním, které nenabídlo žádné strhující drama či okamžiky, ale pěkné branky a zejména fantastický výkon Pabla Hernandéze, který nejen mě samotného, ale také ostatní fanoušky španělské kopané začíná udivovat svým velkým přínosem pro hru Netopýrů.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria splachne ten soubor komediantu 3-1

Reagovat
aurelio

Ty si tu jediný komediant

Reagovat
Lahvac-CZ

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

David Villa opět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele