30. kolo
04.04.2010 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

UD Almería - RCD Mallorca 1:1

Branka Pierra Weba z předposlední minuty zajistila Mallorce bod, který ji udržel na čtvrtém místě zajišťujícím účast v předkole Ligy mistrů. Almeria tak neudržela vítězství nad dalším silným soupeřem.

Domácí poslal do vedení nigerijský forvard Uche, který mohl záhy rozšířit svou střeleckou sbírku. Poté ale Mallorca převzala iniciativu a vytvářela si šance, z nichž rezultovalo i závěrečné vyrovnání. Almeria tak prodloužila svou sérii neporanitelnosti na svém stadionu. Naposledy ji vyloupilo Bilbao, to zde v polovině listopadu triumfovalo vysoko 4:1.

Almeria udeřila hned z první vážnější akce celého zápasu. Cismův centr přesně našel nabíhajícího Ucheho a ten hlavou zacílil přesně. Mallorca vyrukovala s odpovědí v podobě Martiho trestného kopu, i tentokrát byl ovšem gólman Alves na místě. Velkou šanci na vyrovnání poté spálil Aduriz, který se na vápně zčistajasna zjevil sám, ale přestřelil. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, zvýšit vedení hostitelů mohl Crusat, Dudu ovšem bravurně zasáhl.

Na opačném konci hřiště hrozili opět agilní útočníci hostů. Marti z přímého kopu a následně po něm i Ramis mířili pouze do Alvese. V podobné pozici, ve vzdálenosti zhruba dvaceti metrů od branky byl následně i Uche ale mířil vedle. Asi nejblíže byla Almeria vstřelení rozhodující druhé branky v době, kdy Cismův volný přímý kop prodloužil do tyče Bernadello. Vyrovnání tak došlo těsně před koncem normální hrací doby. Centr Ayozeho z levé strany našel přesně hlavu kamerunského forvarda a ten zblízka srovnal. Více už toto utkání nenabídlo.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele