26. kolo
13.03.2010 22:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 1:1

Fotbalisté Sevilly promarnili dobrou možnost, jak vyvinout ještě větší tlak na třetí Valencii. V přímém souboji o čtvrté místo totiž s Deportivem La Coruna uhráli jen remízu 1:1.

Vzhledem k tomu, že oslabená Valencia v neděli pocestuje na žhavý Nou Camp, se mohli Andalusané případným vítězstvím dotáhnout na pouhý bod. Na druhou stranu hosté mohou být s výsledkem spokojeni. Podařilo se jim totiž bleskurychle odpovědět na úvodní gól Fazia a jejich ztráta tak i nadále zůstává dvoubodová. Sevilla se tak ani na třetí pokus v řadě nedočkala vítězství. Na San Bernabeu ovšem bylo blízko. Nicméně vedení 2:0 neudržela.

Utkání začalo velice opatrně a prakticky hned z první větší šance padla branka. Domácí vybojovali přímý kop ve vzdálenosti nějakých 30 metrů od Aranzubii, jeho rozehrávky se ujal Perotti, centr se snesl až do skrumáže hlav ve velkém vápně a od Fazia se odrazil za brankovou čáru. Z vedení se každopádně Sevilla neradovala příliš dlouho. Nízký centr z kopačky Guardada totiž posunul za bezmocného brankáře Palopa Adrian. Herní tempo ožilo, vzápětí byli blízko druhému domácímu gólu Perotti a po něm také Negredo.

První půle nakonec skončila trochu rozporuplnou situací. Navas se dostal po rohovém kopu k odraženému míči a prakticky okamžitě ho vrátil na Aranzubiu. Ten ale dle mínění většiny sevillských příznivců zasáhl míč rukou mimo pokutové území. Rozhodčí Izquierdo ale zůstal ledově klidný. Druhých 45 minut už zcela evidentně patřilo Seville. Střídající Luis Fabiano však hlavičkou z prostoru penalty orazítkoval pouze břevno. Vzápětí si na Aranzubiu nepřišel ani Litevec Stankevicius. Nerozhodný stav vydržel také po velké šanci Domingueze na druhém konci hřiště.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele