30. kolo
03.04.2010 22:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Sevilla FC - CD Tenerife 3:0

Sevilla zabrala a doma si celkem snadno poradila s Tenerife. Andalusané vedli po prvním poločase o dvě branky, pečeť na tříbodový zisk pak přidal v závěru Jose Carlos...

Tenerife má vůbec nejhorší bilanci na venkovních hřištích ze všech týmů Primera Division a nevylepšilo si jí ani tentokrát. Přitom nezačalo špatně, v 8. minutě zakončoval po rohu na bližší tyči Nino, jenomže nedokázal poslat míč mezi tři tyče.

Ve 22. minutě se začaly naplňovat papírové předpoklady. Dobrou práci odvedl Fabiano, Kanoute se dostal za záda Luny a následně poslal míč do sítě - 1:0.

Domácím fanouškům hodně zatrnulo ve 29. minutě, to se brankář Palop vydal hodně daleko ze své brány a jeho chybu mohli využít Dinei s Ninem, jenomže neuspěli. Zbytek první půle se pak hrál podle domácích not. Ve 32. minutě mířil Fabiano do břevna, přesto se ještě v první půli mezi střelce zapsal. Ve 44. minutě centroval Renato, Fabiano si míč zpracoval a následně překonal Aragonesese - 2:0.

Do kabin se dokonce mohlo jít za tříbrankového vedení Sevilly. V nastavení totiž utekl obraně Adriano a dokázal překonat Aragonesese, jenomže míč směřující do brány odvrátil do bezpečí Manolo.

Začátek druhé půle patřil Tenerife. Ve 48. minutě zakončoval Dinei a Palop musel ukázat své kvality. O deset minut později pak už pomalu slavil Nino, jenomže jeho střelu zblízka dokázal zablokovat Navarro a míč nakonec spadl na "střechu" brány.

Hosté své šance nevyužili a na cestu domů jim nakonec přibalil ještě jeden gól Jose Carlos, který se trefil z trestného kopu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

jasna sazka na sevillu s handicapem po 8 zapasech win 3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele