35. kolo
01.05.2010 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Getafe CF 0:0

Zatímco v duelu Malaga - Gijon oba soupeři bod za remízu brali, ve Valladolidu měli na konečnou remízu jiný pohled. Domácím v existenčním boji nepomohla ani více než půlhodinová přesilovka.

Zatímco hostitelé sbírají každý bod pro naději na záchranu, Getafe se naopak snaží oživit svou šanci na účast v pohárové Evropě. Případnou výhrou by se navíc Getafe mohlo dostat na kýženou šestou pozici, neboť Villarreal na svém hřišti podlehl Barceloně vysoko 1:4. Nestalo se a bezbranková remíza tak nemůže plně uspokojit ani jednoho ze soupeřů. Valladolid sice pod novým koučem Javierem Clementem pookřál a čtyřikrát za sebou neprohrál, k záchraně mu však stále chybí ještě dva body.

Byli to domácí, kteří si vypracovali první dobrou příležitost k dosažení branky. Po centru Nauzeta se k hlavičce z nadějné pozice prodral Nivaldo, ovšem jeho pokus byl příliš slabý. Sám Nauzet se poté dostal po třiceti minutách do zakončení, ale taktéž nemířil přesně. Nepříliš záživný zápas nabral na otáčkách až po přestávce.

Nejprve se nádherným sólem přes soupeřovu obranu blýskl angolský forvard Manucho, na hostujícího gólmana Codinu si však nepřišel. Na druhé straně zastavil ojedinělou šanci hostí, konkrétně Pedra Leona, brankář Jacobo. Jenže hned o minutu později Cortes nevybíravě fauloval Nauzeta a putoval předčasně do sprch. V početní převaze si hostitelé vytvořili místy až drtivý tlak, který ale vygradoval pouze v tyč Pelého. A jelikož se v samotném závěru neujal ani pokus Fernandéze, rozešly se oba týmy smírně 0:0. Hosté nyní ztrácí na poháry pouze bod a v příštím kole navíc hrají na svém hřišti.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele