28. kolo
24.03.2010 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Espanyol Barcelona 0:0

Domácí odehráli téměř celý zápas o deseti lidech a přesto nedovolili soupeři, aby si odvezl tříbodový zisk. Jejich heroický výkon byl korunován ziskem bodu. Bitva o záchranu tedy i nadále může být velmi zajímavá.

Poté sice předčasně pod sprchy putoval rovněž barcelonský Ruiz, to už ale byla pouze taková třešnička na dortu. Vše se totiž odehrálo až hluboko v nastaveném čase. Domácí Costa dostal červený kartonek už ve 36. minutě. Přesilovku však venku tápající Espanyol zužitkovat nedokázal. Real sice velmi soustředěně bránil, do útoku se ovšem pouštěl jen hodně zřídka. Zato Espanyol promrhal několik dobrých šancí a nakonec odešel z boje spíše jako poražený.

Minulý víkend si Valladolid připsal první triumf pod novým trenérem Onesimem Sanchezem. Vítězství na hřišti La Coruni mělo v mnoha ohledech sladký nádech. První poločas se hrál v hodně rozváčném tempu. Až ve 35. minutě bylo před domácím vápnem živo. Autor dvou branek z předchozího klání proti Seville Dani Osvaldo už překonal svou přesnou hlavičkou brankáře Villara, radost mu ale překazil zdvižený praporek asistenta na pomezí. Za pár okamžiků ovšem Costa hrubě fauloval Didace Vilu a početní převaha Espanyolu začala.

Hosté si místy vytvořili až drtivou převahu, především díky Villarovi ovšem domácí odolávali. Brankář Valladolidu se vytáhl zejména proti další ráně Osvalda. Espanyol navíc poslal do druhého poločasu kreativního záložníka Verdúa, jenže ani on s bezbrankovým skóre nepohnul. Šance však s postupem času přece jen přicházely. Ben Sahar rozvlnil až síť za brankou, Luis Garcia v superšanci shořel na Villarovi. Jelikož se neujala ani následná hlavička Osvalda, bylo o bezbrankové remíze rozhodnuto. Málo platná už hostitelům byla červená karta Ruize.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele