4. kolo
23.09.2009 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Valladolid - CA Osasuna 1:2

Osasuna oslavuje první vítězství v sezóně. José Antonio Camacho před mačem varoval svého soupeře, že pokud bude jeho výběr hrát v plném počtu jedenácti hráčů, má šanci na vítězství. A stalo se. Naopak Valladolid dohrával utkání bez vyloučené dvojice hráčů, čímž hostům k bodům pomohl. Po venkovní výhře nad Zaragozou přichází kruté domácí vystřízlivění.

Takřka do dvacáté minuty hrála obě mužstva ve středu pole a znudění diváci čekali na první zajímavý střelecký pokus. Přišel z kopačky Harise Medunjanina, ale jeho střela nemohla brankáře Ricarda vystrašit. O minutu později domácí fanoušci posmutněli. Walter Pandiani, jak jsem jej v předzápasovém preview vyzýval, obul střelecké kopačky, vykouzlil pěknou kulišárnu a vsítil překvapenému Jacobovi první branku.

V závěru prvního dějství fauloval Prieto agilního Pandianiho a odešel předčasně do kabin, kde se zanedlouho potkal se svými spoluhráči. Domácí vyšli domácím fanouškům a záhy po druhý poločas zahajujícím hvizdu vyrovnali.

Než se tak stalo, Javad Nekouman jen těsně přestřelil branku z přímého volného kopu odpískaného za faul na koho jiného než Waltera Pandianiho. Následně přišla již zmiňovaná branka. Jejím autorem se stal vystřídavší Diego Costa, který parádní hlavičkou překonal z blízkosti Roberta.

Jenže i hostujícímu kouči Camachovi vyšlo střídání. Vsadil na mladého dvacetiletého ofenzivně laděného hráče Jorge Anauta Galana, jehož příchod na hřiště se Osasuně vyplatil. Po minutě svého pobytu na hrací ploše prostřelil Jacoba v brance domácího mužstva a stal se hrdinou.

Domácí mužstvo ve snaze zvrátit nepřízeň osudu již neuspělo, naopak přišlo o dalšího hráče, jímž byl zbytečně vyloučený Arzo. Ten dokonal nepovedený zápas ze strany Valladolidu a happyend na straně hostí z Pamplony.

Autor: Jiří Lapáček / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 ...že by klasická remízka???

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele