38. kolo
15.05.2010 22:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 2:0

Prestižní Ligu mistrů si Mallorca nakonec nezahraje, a to i navzdory tomu, že v posledním utkání porazila Espanyol 2:0. Své utkání totiž vyhrála Sevilla, takže na Mallorcu "zbyla" Evropská liga. V utkání se trefili Victor a Suarez.

Ve 24. minutě otevřeli skóre utkání domácí borci, parádním a zároveň nekompromisním volejem se prosadil po přihrávce z levé strany Casadesus Victor - 1:0 pro Mallorcu. Stejný fotbalista pak měl na kopačce druhý gól, jenže v blízkosti brankáře Alvareze tentokrát fatálně selhal. Velkou šanci měl i Valero, ten se dostal ke střele a jen těsně neskončil jeho překvapivý projektil v brance. První poločas skončil naprosto zaslouženým vedením Mallorcy 1:0.

Espanyol nebyl směrem dopředu vůbec nebezpečný, takže obrana domácích nemusela řešit žádnou výraznější šanci hostů. Mallorca kontrolovala utkání a čtvrthodiny před koncem vstřelila důležitý druhý gól. Nádherně se opřel do míče z první Suarez a Mallorca byla blízko vysněné Lize mistrů. Už to vypadalo na velkolepé oslavy, Sevilla těsně před koncem hrála 2:2, jenže třetí gól Sevilly jí poslal do kolen. Zavládl velký smutek.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele