18. kolo
17.01.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Racing Santander - Real Valladolid 1:1

Racing Santander jen remizoval s Realem Valladolid, nejprve si dal vlastní gól domácí Pinillos, v druhé půli vyrovnala vycházející hvězdička Canalese.

Santander byl po většinu zápasu jasně lepším týmem, staronové angažmá kouče Portugala mu svědčí. Pod ním tým vyhrál čtyři z posledních pěti zápasů. A Racing mohl jít brzo do vedení, ale gólman Villar si poradil se střelou Canalese, nepřesně zamířil Lacen, vedle branky hlavičkoval Christian Fernandez.

Úvodní tlak domácích ale ovoce nepřinesl, naopak vstřelili si vlastní gól. Dal si ho Pinillos a bylo to 0:1. I nadále si ale Santander udržoval převahu, Xiscovu střelu ale Villar snadno lapil, dále Xisco hlavičkoval vedle po trestném kopu Torrejona. Zdálky ještě zkusil štěstí domácí Canales, ale skóre se už do poločasu neměnilo.

I po změně stran byl nejnebezpečnějším hráče Santanderu mladíček Canales, ale po pár mnutách pálil nad. Na druhé straně neměl s možností Costy vetší problémy Colcorti. O dvě minuty později už ale bylo vyrovnáno, když si na pas od Munitise naběhl Canales a přeloboval gólmana Villara. Santander se pak hnal za vyrovnáním, velkou šanci měl Oscar Serrano, ale skvěle mu střelu levačkou zmařil Villar. Po centru Arany pak zmařil další šanci Geijo.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele