32. kolo
14.04.2010 22:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Barcelona - Deportivo La Coruña 3:0

Barcelona jednoznačně přehrála odevzdané Deportivo La Coruňa a její náskok na Real Madrid, který má zítřejší utkání na půdě letos hodně nevyzpytatelné Almeríe k dobru, na rozdíl šesti bodů. Depor působil po celých devadesát minut naprosto odevzdaným a nepřítomným dojmem a po zásluze si odváží tříbrankovou nadílku, která mohla být, pakliže by Blaugranas přálo více štěstí a Daniel Aranzubía by neměl den, minimálně dvojnásobně větší.

Barca měl obrovskou převahu, Depor od první branky válcovala. Pravdou je, že postupem času tempo opadalo a závěrečných dvacet minut se utkání jen dohrávalo.

Domácí začali skvostně. Pedro již po několika minutách trefil z jasné šance pouze tyč, Marquézova hlavička cestu do sítě také nenašla. Bylo jen otázkou času, kdy padne branka. Ta přišla po čtvrthodině hry, když Xavi jednou ze svých parádních přihrávek našel Bojana Krkiče, který sám před osamoceným Danielem Aranzubíou nezaváhal a poslal domácí do vedení.

Krásná akce střídala ještě krásnější šanci, diváci se museli bavit. Zkušený španělský brankář musel zlikvidovat výbornou šanci Jeffrena a vzápětí vytáhl fantastický zákrok proti geniálnímu padáčku Messiho. Efektivní nůžky Daniho Alvése zastavilo až břevno. Depor byl rád, že poločas skončil pouhopouhou jednobrankovou ztrátou.

Po obrátce vyhlavičkoval na brankové čáře Marquézovu gólovou hlavičku Sergio, na druhé straně v ojedinělé šanci selhal "kanonýr" Riki. Výborně chytající Aranzubía se dopustil v devětašedesáté minutě první chyby, když špatným výkopem našel Pedrita, který míč okamžitě napálil do brankářovi sítě. Jako bych popisoval obyčejnou trefu, přesto to byl jednoznačně nejkrásnější moment večera a posledních kol! Geniální zakončení a potrestání chyby. V závěru přidal třetí branku Yaya Touré a uzavřel skóre utkání, které do sedmdesáté minuty nabídlo parádní podívanou plnou pěkných fotbalových momentů.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip Eurofotbal.cz: 2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze Deportivo urve aspon bod.. aj ked je to dost nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA REMÍZA LA CORUNA

Reagovat
diastan

ty La Coruna remiza asi vazne xD

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo link na online? ale ne něco co se vypne po 30ti sekundách jako na justin.tv díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele