28. kolo
24.03.2010 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Barcelona - CA Osasuna 2:0

Barcelona se v pomalém tempu doploužila pro tři zasloužené body a hodila Realu Madrid do ringu rukavici. Až zítřejších devadesát minut utkání s Getafe napoví, jak se k tomuto gestu Real Madrid postavil. Do té doby bude Barcelona na první příčce tabulky.

Utkání skutečně nenabídlo žádnou úžasnou zápletku bohatou na záživné fotbalové okamžiky. Alespoň první půle ne. Osasuna urputně bránila a napadala, čímž donutila Barcelonu k mnoha chybám. Přihrávka vázla jako nikdy, centry směřovaly do širých dálek a výšek, kombinace byla nulová. I proto si vytvořila jedinou vážnější příležitost Osasuna, v ní si však Krisztian Vadcoz vylámal zuby na Víctoru Valdésovi. Hosté byli spokojeni, domácí publikum rozhořčeno a v rozpacích.

Po obrátce se Katalánci krapet zlepšili, ale stále to nebal ta Barca, která si o víkendu smlsla na Zaragoze a před týdnem na Stuttgartu. Messi byl ve své jedinečnosti a snaze změnit nepříznivý průběh osamocen.

Brankář hostí Ricardo se zapotil až při pokusu Henryho. V dalších šancích neuspěli hlavičkující Lionel Messi a později i Seydou Keita. Vysvobození přišlo v dvaasedmdesáté minutě. Pedro zakombinoval s Iniestou, míč se dostal k Maxwellovi, který jej bez váhání předložil Zlatanu Ibrahimovičovi, který neměl potíž doklepnout míč do opuštěné branky. V samotném závěru utkání pojistil vedení a dal utkání definitivu Bojan Krkič.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
-PeCa_08-

ty si fakt kkt ocividne

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi vyprask 5:0

Reagovat
delfin

remiza, 0:0 nebo 1:1, jako vzdycky...

Reagovat
smazaný uživatel

dufam.. aj ked to nevidim realne

Reagovat
smazaný uživatel

Byli by jste výborní sázkaři. :-D Hlupáci :-D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele