13. kolo
06.12.2009 17:00 CET
0 : 4
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Racing Santander 0:4

Racingu Santander se po dlouhé době podařilo udělat výsledek a hned z toho byla vysoká výhra na Espanyolu.

Domácí potvrdili že jsou opravdu ve velké krizi, po prohře v minulém kole 0:4 s Atlétikem se jim stejně vedlo i nyní. Všechny branky ale padly až ve druhé půli. Kantabrijci tak uštědřili Kataláncům jejich dosavadní nejhorší porážku na novém Cornella-El Prat stadionu. Racing tak potvrdil vzestup formy též výsledkově. První půle nebyla příliš zajímavá. Za Espanyol se dostal do šance Callejon, pokus Bena Sahara byl stornován pro ofsajd. Lépe na tom byli hosté, hlavičku Morrise Kameni chytil snadno, větší možnost měl Tchité, ale zblízka pálil jen nad.

Druhá půle už byla o něčem jiném. A ústřední postavou byl Canales. Po jeho trestném kopu dal první gól Tchité, svou druhou šanci už africký útočník nedal. Po akci Munitise pak Canales tvrdou střelou druhý gól Santanderu sám dal. V 67.minutě pak domácí Pillud fauloval ve vápně Oscara Serrana a Tchité přidal další branku z penalty. Konečnou podobu dal výsledku po pasu od Serrana opět Canales. Pro Espanyol to je čtvrtá porážka v řadě a blíží se sestupovým příčkám, naopak Racing je i přes výhru stále členem sestupové trojky.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele