17. kolo
10.01.2010 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - CA Osasuna 1:0

Deportivo La Coruňa letos aspiruje na evropské poháry, výhra nad Osasunou Pamplona jej k nim posunula zase o něco blíže.

Jediný gól zápasu dal v druhé půli Juan Rodríguez, hosté navíc dohrávali bez vyloučeného Nekounama. Výhra posunula Depor zpět do první čtyřky průběžné tabulky, odkud vypadl po posledních třech remízách. Osasuna zahrozila jako první, když na centr Camuňase málem dosáhl Aranda. Postupem času získal převahu Depor, i když do šancí se dostával jen těžko. První střela přišla až po půlhodině hry, když zpětně přihrával Adrian Lopez, ale Guardado si se střelou neporadil.

V druhé půli se diváci přece jen dočkali více šancí a zásluhou Guardadovy přihrávky na Juana Rodrígueze šla La Coruña do vedení. Gólman Ricardo cestě míče do sítě zabránit nemohl. Bylo to typické nedáš-dostaneš, když o minutku dřívě na druhé straně v šanci selhal Aranda. Domácím architektem byl Guardado a právě po zákroku na něj viděl v 65.minutě Javad Nekounam přímo červenou kartu. S početní převahou si ale La Coruňa nedokázala poradit. Juan Rodríguez mohl přidat i svůj druhý gól, ale trefil hlavičkou jen břevno, pokus Luise Filipeho zneškodnil Ricardo. Osasuna je po této porážce jen tři body nad sestupovou zónou.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele