27. kolo
21.03.2010 17:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Racing Santander 1:3

Souboj dvou celků ze severní části země vyzněl překvapivě lépe pro Racing. Ten se nezastrašil brzkým gólem domácích a třemi góly si zajistil důležitou výhru ve vyrovnaném boji o záchranu.

Od doby, kdy fotbalisty Santanderu vyřadilo z národního poháru Atletico Madrid, se svěřencům trenéra Portugala v pěti po sobě jdoucích zápasech nepodařilo ani jednou skórovat. Zatímco Osasuna mohla hrát v klidu, neboť jí od pozic znamenajících sestup dělilo sedm bodů, Santanderu velela povinnost vyhrát. Po Portugalově návratu do klubu se zdálo být vše na nejlepší cestě, poslední výsledky ovšem vrátily Racing do záchranářských peripetií.

První dobrou příležitost měl již ve třetí minutě Sergio Canales, jeho přímý kop ale výrazně minul Coltortiho svatyni. Osasuna do utkání nastoupila bez dvou svých klíčových útočníků a s výrazným útočným oslabením. Shojaei jí však po patnácti odehraných minutách mohl poslat do vedení, proti jeho tvrdé ráně ovšem včas zasáhl Coltorti. Domácí první půlhodině hry dominovali a zanedlouho sklidili gólové ovoce. Centr Torrese prodloužil do sítě přesně hlavičkující Fiano.

Poté ale kraloval Racing. Zpoza vápna se k nádherné střele napřáhl Colsa a nedal brankáři Richardovi absolutně žádnou šanci. Hosté byli při chuti rovněž na začátku druhé půle. Munitisův centr našel Christiana a ten hlavou překulil vedení na stranu svého týmu. Pamplona si poté vypracovala několik dobrých možností na vyrovnání, Coltorti byl ale proti Nekounamovi a Camunasovi neúspěšný. Rozhodnutí tak padlo na opačném konci hřiště. S blížícím se koncem zápasu domácí otevřeli obranu, do níž vletěl Diop a vsítil pojistkový třetí gól.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele