25. kolo
07.03.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Getafe CF 0:0

Sousedé ze středu tabulky se po závěrečném hvizdu sudího Mejuta Gonzáleze rozcházeli se smíšenými pocity. Bezbranková remíza sice plně neuspokojí ani jednoho z nich, zároveň ale převažuje klad, že nikdo nikomu neodskočil.

Podobný průběh mělo i utkání mezi Espanyolem a Villarrealem. Nastřelené tyče, vynikající zákroky brankářů a marnost v zakončení provázely tento zápas. Getafe v tomto duelu bojovalo především o zlepšení své reputace. Po novém roce si vybojovalo pouze osm bodů z možných sedmadvaceti a z černého koně se stal průměrný celek.

Byli to právě hosté, kteří se dostali do první větší šance zápasu. Albinův přímý kop ovšem skončil kořistí brankáře Ricarda. Mnohem rušněji ale bylo před druhou brankou. Monreal vyslal do pokutového území ostrý centr a Camunasovi chyběly k úspěšnému zakončení centimetry. Ve dvanácté minutě pak Punalův rohový kop skončil na hlavě Arandy, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel.

Domácí působili mnohem nebezpečněji a Ustari měl plné ruce práce se zákeřnou střelou Arandy. Hostující gólman musel být v permanenci i po zahájení druhé půle. Nejprve zneškodnil Juanfranovu tutovku, Vadocz poté hlavičkoval nad břevno. Krátce nato si však největší příležitost vytvořilo i Getafe. Centr Riose poslal Soldado pouze do tyče. Když už se domácím povedlo překonat Ustariho, hovořila proti smůla. Camunasovu dělovku z osmnácti metrů zastavilo břevno. Více se už nestalo, Osasuna s bezbrankovou remízou být příliš nemůže.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele