38. kolo
15.05.2010 20:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Getafe CF 0:3

Getafe si zajistilo místo v Evropské lize, když vyhrálo na hřišti Atlética Madrid. Dva góly vstřelil Soldado, třetí branku vsítil Parejo. Domácí si vytvořili několik slibných šancí, ale na rozdíl od soupeře nedokázali žádnou z nich proměnit.

Domácí tým před zápasem věděl, že mu případná výhra v lize už nic nepřinese a bude se raději soustředit na středeční finálové utkání Španělského poháru proti Seville. Podle toho vypadala i domácí sestava, která zaznamenala řadu změn.

První šanci utkání měli hosté už po minutě hry, ale Manu se přes domácího gólmana neprosadil. Odpověď Atlética na sebe nenechala dlouho čekat, o pár chvil později Salvio pořádně zaměstnal gólmana Getafe Codinu. Skóre se měnilo ve 14. minutě, González ve vápně našel Soldada, který se nemýlil a poslal hosty do vedení. Domácí tým mohl odpovědět po půlhodině hry, ale Baldé netrefil ideálně míč. Stejný hráč se k zakončení dostal i pět minut před koncem poločasu, tentokrát si ale vylámal zuby na gólmanovi Getafe. První půle tak skončila těsným vedením hostů.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a v 53. minutě už vedli rozdílem dvou branek. Mezi střelce se opět zapsal Soldado, který těžil z přesné přihrávky Leóna. Domácí mohli utkání zdramatizovat, ale Salvia vychytal dvacet minut před konečným hvizdem gólman hostů Codina.

Definitivní tečku za zápasem tak udělal v závěrečných momentech zápasu střídající Parejo, který přesnou střelou k tyči zajistil hostům pohodlné vítězství 3:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele