35. kolo
02.05.2010 21:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - RCD Mallorca 1:3

Fotbalisté Mallorcy zareagovali na výhru Sevilly nejlepším možným způsobem a na horké půdě Athletica Bilbaa vyhráli 1:3. Skóre utkání otevřel krátce před koncem prvního poločasu Gonzalo Castro, na jeho trefu okamžitě odpověděl Llorente, jenže to bylo ze strany domácích vše. Další branky Nunese a Adurize totiž znamenali výhru ostrovanů.

Začátek utkání nepřinesl příliš zajímavých situacích, a tak se rovnou přehoupneme do závěru prvního poločasu, neboť začaly padat branky. Nejprve Mallorca zahrávala rohový kop a míč se dostal až ke Gonzalu Castrovi, jenž se hlavou nemýlil - 0:1 pro Mallorcu. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, rovněž hlavou se po centru Iturraspeho prosadil domácí kanonýr Llorente a bylo srovnáno - 1:1.

Krátce po změně stran, přesněji ve 49. minutě padla další branka, vstřelili jí hosté po rohovém kopu, kdy se levačkou z první přesně trefil Nunes a vrátil vedení na stranu Mallorcy - 1:2.

Hned za tři minuty od druhé vstřelené branky se uchytla spolupráce Alvareze s Adurizem, druhý jmenovaný nekompromisně zakončil pod břevno a zvýšil už na 1:3 pro Mallorcu. Dvacet minut před koncem orazítkoval levou tyč Iraizozovy branky Gonzalo Castro a nepřipsal si tak druhý gól v utkání. Mallorca už v klidu dokráčela k vítězství a nadále vážně usiluje o start v předkole Ligy mistrů.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele