38. kolo
15.05.2010 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña 2:0

Athletic Bilbao se rozloučil s Josebou Etxeberriou a Armandem Ribeirem a letošní sezonou důstojně. Na domácím stánku San Mamés porazil Deportivo La Coruňa 2:0.

Na Sam Mamésu se hrál již od začátku fotbal ve vysokém tempu a to i přesto, že oba týmy prakticky neměli už o co hrát. V páté minutě se mohli radovat hosté, ale radost jim zkazil loučící se brankář Armando. Koikilli totiž hlavičkoval tak nešťastně, že si míč skoro srazil do vlastní sítě. Domácí však od pohromy uchránil tygřím skokem jejich brankář.

Již v dvacáté minutě ale baskický stadion vypukl nadšením. Muniain skvěle obešel Manuela Pabla a zakroucenou ránou poprvé rozradostnil domácí fanoušky. Šance Athleticu od té doby začínaly být čím dál častější. Jen díky Manuovi v brance Deportivo do poločasu neinkasovalo ještě dva další góly. Brankář hostí totiž ještě před koncem první půle zlikvidoval šance Llorenteho a z gólového úhlu vytlačil také Etxeberriu.

Ve druhé půli pokračovaly oba týmy ve skvělém fotbale a radostnější po jeho skončení mohli být domácí. Javier Martinez totiž druhou krásnou střelou z hranice šestnáctky ukázal, proč je ve 30členném španělském širším výběru pro MS.

Autor: Daniel Polách / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 pro ostrovany

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele