24. kolo
21.02.2009 20:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Villarreal CF - Sporting Gijón 2:1

Sporting měl na Estadio El Madrigal nejlepší možný start. Michel hlavičkoval do šance na Biliče, ten obelstil ofsajdovou past a střelou na bližší tyč překonal Diega Lópeze. Ale asi pak hosté podcenili rozehrávku Villarrealu, když si Rossi naběhl na přihrávku Caniho a pravačkou prostřelil Lafuenteho. Už v první minuty hry to bylo 1:1! I přesto byl ale na začátku zápasu Gijon i nadále aktivnější. Nebezpečný byl Bilič, naskočil si na trestný kop Pedra, ale pak hlavičkoval jen do brankové konstrukce.

Villarreal ožil, za všechny střílel z kraje pokutového území Pires, ale míč se mezi tři tyče nevešel. Domácí už v té době diktovali tempo hry, trestný kop Senny zakončil hlavičkou Capdevila. Bylo to 2:1. Druhá půle byla o poznání nezáživnější. Villarreal už asi myslel na svůj další zápasa v týdnu v Lize mistrů s Panathinaikosem, Gijon zkoušel ohrozit branku soupeře spíše stereotypně nakopávanými míči do vápna. Pedro, Bilič a Barral se dostali alespoň do pološancí, hlavičkami ale branku netrefili.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele