21. kolo
01.02.2009 19:00 CET
3 : 2
(2:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - UD Almería 3:2

Pět branek viděli diváci v duelu Valencie s Almerií, dvě dal hostující Negredo, dvě domácí Villa a tou, která převážila misky vah na stranu Valencie, byla úvodní trefa Joaquína.

Domácí nastoupili v obvyklé sestavě posledních kol, když se přece jen stihl uzdravit Maduro a hrál tak na stoperu. Do středu zálohy se prosadil Fernandes, Silva a hlavně na hrot byl opět fit Villa. Almería měla v základní sestavě dva útočníky Negreda a Kalu Ucheho, Piatti střídal.

První vážnější akce zápasu skončila gólem, radoval se domácí Joaquín. Naběhl si sám na centr Silvy a nekrytý s přispěním štěstí překonal gólmana Diega Alvese. Další možnost měl Villa, ale trefil jen tyč a naopak udeřila Almería. Crusat prošel přes Miguela, našel centrem Negreda a ten srovnal. Remízový stav vydržel jen šest minut, pak po souboji s Carlosem Garcíou upadl ve vápně Mata a Villa se z penalty nemýlil.

V 61. minutě se po dalším gólu Villy zdálo být rozhodnuto. Útočník se trefil svou levačkou. Ale Almería nemusela čekat dlouho, aby se jí podařilo snížit. Střídající Corona poslal centr a Negredo se prosadil přes Marchenu. Hosté pak dost ožili a v závěru mohli Valencijští děkovat novému gólmanu Césarovi, že jim výhru udržel. Po rohu Corony hlavičkoval těsně vedle Kalu Uche, velkou šanci zmařil ve čtvrté minutě nastaveného času César Piattimu.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia zabere 2:0

Reagovat
milan78

uf tak to byl mač, tragický golman domácích za stavu 3:2 chytl tutovku, sám myslím nechápal, že to má v rukavicích

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele