29. kolo
05.04.2009 19:00 CET
4 : 1
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Getafe CF 4:1

Vypadá to, že Valencie se dostala z krize, když podruhé v řadě zvítězila, tentokráte doma nad Getafe 4:1. V tabulce se východošpanělský celek posunul na pátou pozici, naopak Getafe se propadlo na sedmnácté místo.

Jako první zahrozili hosté, už v osmé minutě se vytáhl brankář Cesar proti střele Manu del Morala. V devatenácté minutě našel Pablo Hernandes svým centrem Davida Villu, který ale hlavičkoval mimo bránu. V jednadvacáté minutě Silva skvěle nahrál Matovi, který se dostal za hostující obranu a mezi nohy brankáře Jacoba poslal domácí celek do vedení. O čtyři minuty později to bylo už 2:0, Licht v pokutovém území fauloval Silvu a nařízený pokutový kop proměnil David Villa. Hosté mohli snížit ještě do poločasu prostřednictvím Soldada, ten však v dobré pozici trefil jen tyč domácí branky.

Vstup do druhého poločasu vyšel fotbalistům Getafe. V devětačtyčicáté minutě Albelda fauloval v pokutovém území Ucheho a stejně jako Villa, tak i Casquero nařízenou penaltu proměnil a snížil tak na 2:1. Tento stav trval jen šest minut, poté se po individualní akci prosadil Albiol, jenž ranou o tyč zvýšil vedení Valencie na 3:1. Po hodině hry šel David Villa tváří tvář Jacobovi, který španělského kanonýra fauloval a rozhodčí dnes potřetí pískl penaltu, tu bezproblému proměnil právě faulovaný Villa - 4:1. Dvacet minut před koncem si poradil brankář Cesar s ranou hostujícího Granera. Další hostující rána, tentokráte od Casquera mezi tři tyče nezamířila a tak si Valencie v pohodě dokráčela pro tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

typ: 2:0 (Joaquin, Hernandes)

Reagovat
VicenteRodriguez

... plus 3 šance z ofajdu kerý rozhodčí nesmyslně písknul a penalta taky úplně vymyšlená, takže 7-0 to mělo bejt :-P

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele