3. kolo
21.09.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - CA Osasuna 1:0

Valencie vydřela na domácím stadionu vítězství nad oslabenou Osasunou, která dohrávala posledních pětadvacet minut v desíti. Netopýři se tak díky třem získaným bodům v tabulce posunuli na první místo, Pamplona se propadla na patnáctou příčku.

První velkou šanci měli hostující fotbalisté, v šesté minutě se český reprezentant Jaroslav Plašil dostal za domácí obranu a předložil idealní přihrávku Hectoru Fontovi, který z osmi metrů přestřelil branku. Domácí se sice rozjížděli pomaleji, s přibývajcím časem však měli více ze hry a dostávali se do střeleckých pozic. Po půlhodině hry pálil z pětadvaceti metrů těsně mimo Mata. Další šanci si Valencie vypracovala v závěru poločasu, kdy se její tlak zvyšoval, Villa střílenou přihrávkou hledal na zadní tyči Morientese, tomu však k balonu pár decimetrů chybělo. V samém konci poločasu pálil z hranice pokutového uzemí Mata, brankář Ricardo jeho střelu však dokázal vyrazit.

Úvodní patnáctiminutovka druhého poločasu žádný záznamu hodný moment nepřinesla, ovšem poté byl v 63. minutě vyloučen obránce Azpilicueta poté, co stáhl pronikajícího Matu a uviděl druhou žlutou kartu od rozhodčího Fernándeze Borbalána. Osasuna však byla i deseti mužích nebezpečná, nejvíce pak střídající Masoud, který dokázal udržet ve prospěch Osasuny spousty míčů a dokonce se dostal do šance, po centru Flaňa hlavičkoval pod břevno domácí branky, brankář Renan však dokázal pokus íránského fotbalisty vyrazit. Deset minut před koncem fotbalisté Valencie ještě více zvýšili otáčky, nejprve trefil agilní Mata po přihrávce Angula tyč hostující branky, aby pak v 84. minutě dostal odchovanec Realu Madrid krásný pas od Villy a levačkou z voleje uklidil míč za záda bezmocného Ricarda. Ve zbývajcích minutách už Pamplona na vedoucí gól netopýrů zareagovat nedokázala.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

valencia vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vale vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Goal dá Villa a Joaquin

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to reálný asi jako hřebíky ve spreji

Reagovat
smazaný uživatel

se omlouvám...myslel jsem že David bude marodit

Reagovat
smazaný uživatel

netopýři vyhrajou 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

čekám vyrovnaný zápas, snad 1:0 pro Los Ches

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

1-3 tipuju překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Uf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele