38. kolo
30.05.2009 21:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Athletic Bilbao 2:0

Valencie po dvou porážkách v řadě zvítězila doma nad Athleticem Bilbao a zajistila si tak účast v Evropské lize díky šesté pozici v konečné tabulce. Bilbau patří třinácté místo.

Jasný směr dal utkání už sedmé minutě David Villa, který si naběhl na centr Joaquina a usměrnil ho za záda Gorky Iraizoze - 1:0. Stejní hráči zakombinovali i o čtyři minuty později, tentokráte ale Villa nezamířil přesně. V další šanci domácího mužstva vychytal Edua brankář Gorka Iraizoz. Gólman Valencie si připsal první zákrok až proti ráně Fernanda Llorenteho.

Druhý poločas pokračoval tlakem domácích, nejprve podruhé v utkání vychytal Eduovu ránu Gorka Iraizoz, jenž si následně poradil i se střelou Villy. Hosté se ve druhém poločase nezmohli na žádnou pořádnou akci. V poklidu dohrávající se utkání nakonec přineslo ještě jednu branku, v nastavení se prosadil po centru Pabla Hernandeze kanonýr David Villa - 2:0.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele