2. kolo
14.09.2008 21:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

UD Almería - Valencia CF 2:2

Souboj domácí Almerie s Valencií přinesl remízu 2:2, zajímavý zápas třetího celku tabulky s druhým nakonec skončil zaslouženým ziskem bodu pro obě mužstva.

V úvodu utkání se oba soupeři spíše rozkoukávali, domácí však s postupem času získali mírnou převahu, která vyvrcholila ve dvacáté minutě, kdy Julio Alvarez napřáhl z dvaceti metrů, brankář Renan jeho tvrdou střelu vyrazil přímo na kopačky Piattiho, který neměl problém poslat domácí celek do vedení. Ve 32. minutě dostal domácí záložník Piatti spoustu prostoru ke střele, ovšem střelec prvního gólu tentokráte přesně nezamířil. Tři minuty nato rozehrávala Valencie rohový kop, míč se po malém závaru na malém vápně dostal k Albiolovi, jenž přiťukl parťákovi z obranné dvojice Alexisovi, který z první napálil míč pod břevno domácí branky. Vyrovnaný stav nevydržel dlouho, ve 39. minutě Bruno našel přesným centrem Negreda a útočník Almerie krásnou hlavičkou na zadní tyč překonal brankáře Renana. Dvě minuty před koncem poločasu Valencia mohla znovu snížit, ovšem Albiol krásnou střelou trefil jen břevno. Na druhé straně hřiště pak spálil tutovku Negredo.

Na začátku druhého počasu poslal Joaquin skvělý pas na Davida Villu, jenž pálil pohotově z voleje, brankař Diego Alves však předvedl výborný zákrok. Valencia se ve druhém poločase očividně zlepšila a také se dočkala zaslouženého gólu, Joaquin našel uvnitř pokutového území kanonýra Davida Villu, jenž potvrdil svoji skvělou formu a srovnal skóre na 2:2. Pět minut před koncem utkání to byl střídající Brazilec Edu, jenž pálil těsne vedle domácí branky. Na druhé straně hlavičkoval Uche nad branku gólmana Renana. V závěrečných minutách se už žádná šance nezrodila a utkání nakonec skončilo nerozhodně.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

valencie vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

almeria vyhraje 2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele