7. kolo
19.10.2008 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Sevilla FC 0:1

Nováček španělské nejvyšší soutěže Malaga pokračuje ve vítězné sérii, tentokrát doma otočila zápas s Getafe. To tak letos poprvé venku prohrálo.

Hosté začali aktivněji a odměnou jim byl brzký vedoucí gól. V desáté minutě převzal Roberto Soldado dlouhý míč od gólmana Abbondanzieriho, zpoza vápna vypálil a trefil po zemi k tyči - 0:1. Aktivitu Getafe dokládá i fakt, že v té době už mělo na svém kontě i dvě nevyužité šance, v páté minutě si brankář Arnau poradil s pokusem Soldada a o chvilku později i s hlavičkou Granera. Malaga zahrozila jen nepříliš nebezpečnou střelou Adriana.

Soldado mohl pár minut po vedoucím gólu přidat druhý, kdyby opět neztroskotal na Arnauovi. Jinak ale byl gól spíše budíčkem pro Malagu. Pereira ještě mířil mimo, ve 21. minutě pak Lozano hlavičkoval o poznání přesněji, když po centru Dudy trefil tyč.

Po půlhodině hry už bylo vyrovnáno, opět centroval Duda a přesně mířil Nabil Baha - 1:1. Nerozhodný stav nevydržel příliš dlouho, Malaga se ve 38. minutě dostala do vedení. Po centru Gameze se trefil sám Duda - 2:1.

I ve druhé půli Malaga tlačila, pojišťující gól však vstřelit nedokázala. Adrian si dvakrát vylámal zuby na Abbondanzierim, na nějž nevyzrál ani Pereira, jeden pokus Dudy pak zablokoval Cata Diaz. Hosté se o vyrovnání vážněji pokusili jen jednou, střela Casquera z hranice vápna ale těsně minula tyč.

Malaga se třetím vítězstvím v řadě vyhoupla už na sedmou pozici s deseti body. Getafe má o bod méně a je deváté.

Autor: Petr Starý / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SEVILLA campeon 0:1 navas vamos mi sevilla vamos campeon

Reagovat
smazaný uživatel

jasne vamos mi sevilla adriano papa siempre sevilla victoria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!where is real and barca??????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele