15. kolo
14.12.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

UD Almería - Racing Santander 1:1

Almeria remizovala na domácím stadionu s Racingem Santander 1:1 a v tabulce je na patnáctém místě, Racingu patří třináctá pozice.

První nebezpečnou šanci si vytvořili hostující fotbalisté, konkrétně Mohamed Tchite, jenž z velké dálky mířil jen těsně mimo pravé tyče domácí branky. Poté se chopili otěží zápasu domácí, Alvaro Negredo pálil z deseti metrů jen do obránce Garaye. V další šanci domácích Corona v dobré pozici trefil jen Cesara Navase. Ale byl to Racing, který se ujal ve 33. minutě vedení, to když si stoper Garay naběhl na ideální přihrávku Pedro Munitise a překonal gólmana Diega Alvese. Almeria se snažila do poločasu vyrovnat, ovšem Acasieta branku svým pokusem netrefil.

Domácí šli do druhého poločasu s jasným cílem, co nejdříve vyrovnat. To se mohlo podařit hned po pěti minutách Crusatovi, který ale nechal po svojí střele vyniknout brankáře Tona. V 62. minutě se už ale domácí radovali, po zmatku v pokutovém území hostů se dostal k míči stoper Acasiete, který nekompromisně poslal míč za záda gólman Tona. Domácí byli na koni ale šanci si vytvořit nedokázali. To se ale povedlo hostům, když se v závěru ocitl v pokutovém území nikým nekrytý Munutis, jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele