37. kolo
23.05.2009 21:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

UD Almería - Espanyol Barcelona 0:3

Espanyol to dokázal! Ačkoliv před několika týdny a měsíci v jeho záchranu již málokdo věřil, má kolo před koncem menší z barcelonských klubů prvoligovou příslušnost pro další ročník jistou. Posledním krokem byla jasná výhra 3:0 na hřišti Almeríe...

Lepší začátek měli ovšem domácí, kteří hned po třech minutách nastřelili tyč, nešťastníkem byl Ortiz. Hosté odpověděli prostřednictvím Callejona, jenž však po rohu Garcii branku minul. Poté se musel zase na druhé straně činit Kameni, který likvidoval pokusy Ucheho a Negreda.

Hosté však se svou příležitostí naložili lépe a v 25. minutě šli do vedení. Nené nahrál z levé strany do pokutového území Alonsovi, který se levačkou trefil přesně k tyči - 0:1. Sám Nené to poté zkoušel sám, svou ranou ale přestřelil.

I po změně stran měli první šanci hráči Almeríe a byl to konkrétně Uche, kdo hlavičkou otestoval Kameniho kvality. V 71. minutě ale opět udeřil Espanyol, když míč zahrál "do ohně” opět Nené a dostat kulatý nesmysl do sítě se povedlo znovu Ivánu Alonsovi - 0:2. Třetí branku pak mohl přidat Moises, ale Alves si s jeho pokusem poradil dobře a stejně tak učinil i se šancí Garcii a ranou Neného.

Almería se ještě pokusila o vzdor, jenže Kameni si poradil s hlavičkou Piattiho, přímým kopem Maného i šancí Negreda. Konečné skóre tak stanoval v poslední minutě střídající Coro, který po přihrávce Garcíi bez potíží překonal Alvese - 0:3. V závěru to ještě zkusil Alvárez, ale hosté již čestný úspěch domácích nepřipustil.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele