5. kolo
27.09.2008 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sporting Gijón - Villarreal CF 0:1

Villarreal dokázal porazit nejtěsnějším možným rozdílem Gijón a posunul se do čela tabulky. Pro Žlutou ponorku to byla již čtvrtá výhra v řadě, naopak pro Sporting už pátá prohra.

Jako první v utkání zahrozili domácí, Carmeleo otestoval pozornost Diega Lopeze ve druhé minutě. V dalších minutách zkoušeli svoje štěstí Diego Lopez a Diego Castro, ani jeden však mezi tři tyče nezamířil. Domácí celek byl v prvních minutách lepším mužstvem, gól se mu však vstřelit nepodařilo. Villarreal poprvé zahrozil prostřednictvým Joseby Llorenteho, když donutil k dobrému zákroku brankáře Ivana Cuellara. Na druhé straně vychytal ve vyložené šanci Biliče brankař Diego Lopez. Do poločasu spálil Bilič, který už v letošní sezoně vstřelil čtyři branky, další šanci, do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas začal stejně jako skončil ten první, Biliče ve skvělé příležitosti vychytal Diego Lopez. Villarreal sice byl horším mužstvem, ovšem v 64. minutě to byl právě on, který dokázal vstřelit branku, střídající Rossi se dostal do pokutového území a zblízka neměl problém překonal brankaře Cuellara, Sportingu nepomohly ani protesty za ruku Lloreteho, která předcházela brance. O deset minut později mohlo být srovnáno, ovšem Morana ve velké šanci vychytal dnes skvělý Diego Lopez. Villarreal vypadal v závěru velice unaveně, ovšem obrana dokázala být pevná až do konce a Villarreal si zajistil další tři body do tabulky, Sporting Gijón si však za svůj výkon bod určitě zasloužil.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

navratilec nihat vstreli dva goly 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

no villareal v tejto sezone neprehral a gijon nevihral takze jasna 2

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 pro Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

1:8 pro žlutou ponorku

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 už to musej protrhnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele