19. kolo
17.01.2009 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - CD Numancia 1:0

Sevilla potvrdila dobrou formu z posledních týdnů a zvítězila na domácím stadionu nad Numancii. V tabulce se Sevilla posunula na druhou pozici, Numancie je patnáctá.

První zajímavý moment přišel v sedmé minutě, kdy se Diego Capel dostal po individuální akci ke střele, ovšem jeho pokus mezi tři tyče nezamířil. V 17. minutě poprvé zahrozil Barkero, jehož hlavičku vyrazil brankář Javi Varas. O pár minut později to byl znovu Javi Varas, jenž si poradil s pokusem Barkera. Další zákrok musel vytáhnout brankář Javi Varas proti Goriovi po půlhodině hry. Krátce před koncem prvního poločasu to byl Kanoute, jenž po centru Renata mířil těsně vedle branky Juana Pabla.

Do druhého poločasu vstoupili domácí o poznání aktivněji. Jako první si vytvořil šanci Luis Fabiano, jenž však branku netrefil. Na druhé straně hřiště mohl skórovat Goria proti však byl dnes výborný Varas. V 51. minutě přišel důležitý moment utkání, Cisma uviděl druhou žlutou kartu za faul na Jesuse Navase.

O patnáct minut později měl další příležitost Luis Fabiano, který však opět mířil nepřesně. Zasloužené branky se Sevilla dočkala v 81. minutě, kdy Jesus Navas našel přesnou přihrávkou Renata, jenž střelou k tyči nedal Juanu Pablovi šanci a rozhodl tak o vítězi tohoto utkání.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1..sevilla z poslednych 9 zapasov prehrala iba 1x a to z barcelomou ,numancia je vonku najhorsim tymom z celej PD z 9 zapasov ziskala ina 3 body za tesne vitazstvo nad espanyolom barcelona v 11 kole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele