8. kolo
26.10.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Valencia CF 1:1

Valencie podruhé v sezoně ztratila body, když jen remizovala na hřišti Huelvy, která si připsala na své konto druhou remízu v řadě. Netopýři se i přes ztrátu dvou bodů posouvají zpět do čela tabulky. Recreativo je osmnácté.

V úvodních minutách utkání fanoušci sledovali především boj ve středu pole, první zajímavá střela byla k videní až v 18. minutě, kdy krásně pálil z voleje Manuel Fernandes, jeho pokus z šestnácti metrů s vypjetím všech sil vyrazil na rohový kop brankař Riesgo. Valladolid zahrozil o deset minut později prostřednictvým hlavičky Javi Guerrera, která skončila na horní síti hostující branky. Na druhé straně se dostal do dobré pozice Joaquin, jeho lobovaný pokus skončil metr vedle pravé tyče domácí branky.

Valladolid skvěle vstoupil do druhého poločasu, dvě minuty po přestávce zatáhl balon Javi Guerrero, jenž idealně načasoval přihrávku na Camunase, jehož rána se otřela o tyč a zapadla za záda brankáře Renana. Valencie od inkasovaného gólu přidala ale dlouho se nemohla dostat do šance, až v 61. minutě dostal Joaquin dostatek času na centr, na centr křídelníka Valencie si naskočil Mata, jehož hlavičku stačil zázračně vyrazit brankář Riesgo, na dorážku Davida Villy už však stačit nemohl - 1:1.

V 72. minutě to byl Mata, jenž po přihrávce Vicenteho pálil nad branku. Další příležitost jak poslat Valencii do vedení měl Miguel, v pokutovém území mu však střela nesedla. Domácí zahrozili prostřednictvím Colunga, s jehož ranou si však dokázal brankář Renan poradit. V závěru utkání si už ani jedno mužstvo šanci nevytvořilo.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Huelva doma nehraje moc dobře, tak doufám, že to teď nebude jinak. Tipuju, že Los Che vyhraje, tak 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip: 1:3 Ruben - Villa Villa Mata

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele