24. kolo
22.02.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - UD Almería 1:1

Stejně jako v minulém roce se Recreativo Huelva a Almería rozešly smírně, což nikoho příliš netěší. Chvílemi se bohužel zdálo, že hlavními protagonisty nebyly dva týmy, ale příšerný výkon rozhodčího, který si od webu Marca.com vysloužil známku 0 z deseti.

Z počátku byli nebezpeční hlavně hosté, jmenovitě Álvaro Negredo, který měl dvě velké šance, jimiž však nejdříve v desáté a poté v 26. minutě pohrdl. Recre mělo sice částečnou územní převahu, ovšem šancí z ní moc neplynulo.

Po nesmyslném vyloučení Crusata byla Almería přinucena zatáhnout se do obrany a držet domácí mimo dostřel vlastní brány. To se jim poměrně dařilo, jelikož Huelva stále nebyla schopna vytvořit si gólové šance.

Ve druhém poločase se obraz hry o něco zlepšil, což nebylo přílši těžké, neboť první část hry byla nudná a nezáživná. Po přestávce se hra zrychlila, čemuž napomohl i fakt, že se domácí ještě více tlačili do zakončení.

Díky tomu se také Huelva nakonec dočkala vedoucí branky. Centr Akalého dopravil do sítě hlavou Camuňas.

Los Almerienses však byli schopni zareagovat a přes početní nevýhodu se snažili o vyrovnání. Gól mohl a pravděpodobně měl vsítit Acasiete, ale ve skvělé pozici hlavičkoval nad.

Vyrovnání nakonec přišlo z pokutového kopu, který po faulu na Ortize proměnil Negredo. Huelva se ještě snažila znovu se dostat do vedení, jenže přes nespornou snahu se jí to nepodařilo, přestože se po skvělém pasu Camuňase dostal do jasné gólovky Marco Ruben, trestuhodně ji však zahodil.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (1)

Přidat komentář
Lorcan

s těma červenejma pro Almérii už to musí být světovej rekord

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele